søndag 24. oktober 2010

Ende en fin helg på hytta over....

Ja da var vi kommet hjem etter enda en helg på hytta - langhelg faktisk - fra torsdag til søndag. Kjørte opp på torsdag i skikkelig sludd - og snøvær!!! Fysj.... Passerte to biler som stod i grøfta - og det gikk vel i snitt i 40-50 km/t hele veien... men da vi kom opp - møtte DET "julekortbildet" oss!! Det var sååå fint - og Matilde fikk testet ut årets første snø nesten med en gang!! GØY!
Resten av helga var det forholdsvis mildt, men snøen forsvant ikke - bare minsket litt.. Matilde og jeg laget lyslykt på fredagen - så den satt vi inne og kikket på på kvelden! :-))

Litt fornuftige ting har vi også fått gjort - beiset det meste småpirket som var igjen utendørs (det siste som er igjen må vi ha litt hjelp med siden det er litt høyt....), montert den (forøpig) siste kommoden, malt vinduskarmene på badet - så neste gang vi kommer opp kan vi endelig få persienner i vinduene der! + malt litt lister på det lille toalettet.
Sist vi var der fikk vi hengt opp persienner i alle - bortsett fra ett - vindu i stua - totalt 13 stk!!!
Ting begynner å komme litt på plass nå, men snekkeren har enda en dag eller to igjen der oppe, mens rørleggeren hadde fått inn den "riktige" dusjen siden sist. :-)

Ja - da er det bare å glede seg til neste hyttetur!! :-)) En fin høst til alle!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar