fredag 2. juli 2010

Villmarkspanel og dyreliv!!

I dag har vi vært oppe å kikket litt igjen - villmarkspanelen er kommet på på mesteparten av hytta (ute) - og det næææærmer seg at vi kan beise og det blir moro!! (Legg merke til ordet "moro" - for det er ikke sikkert ordene beis og maling er synonymt med moro utover høsten....) Kamera lå igjen hjemme denne gangen også for sikkerhetsskyld, men tok noen få bilder med mobilen - skal se om jeg kan få lagt de ut etterhvert..
Juli er jo forbundet med ferie og det er ikke lenge før snekkerene skal ha 3 ukers ferie så da blir det ikke mye aktivitet der - det er jo ikke klart for å gjøre så mye innvendig enda - bortsett fra at elektrikeren kan få gjort litt...

En huggorm hadde snekkerene funnet rett inntil hytteveggen her om dagen - en liten unge - usj - vet det er i skogen men trenger ikke ha disse skapningene sååå tett innpå.... Og på vei fra hytta mot bommen kom det en stålorm snokende over veien foran bilen - så dyreliv det er det der oppe!! :-) Tobias ble helt vill da jeg fortalte det - han elsker å utforske altmulig! Dette må jo bli ett eldorado for han!! God sommer alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar